Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Investeringsboken
Isbn: 978-91-7461-352-0
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: oktober 2014

E-bok

Investeringsboken

Investeringar på börsen är det i särklass bästa sättet att bygga en förmögenhet. I Investeringsboken lär du dig att tänka som de rika och att investera som Warren Buffett. Boken är en guide till ekonomiskt oberoende och en inspirerande och praktisk vägledning till ett mer professionellt förhållningssätt när det gäller placeringar i aktier och fonder.

Lär av professionella investerare som Henrik Didner, Ann Grevelius och Simon Blecher, som utsågs till Årets stjärnförvaltare 2013 och som har slagit index i många år trots att experterna säger att det är omöjligt. Inspireras av framgångshistorierna om Aktiestinsen och Robert Gustafsson, vilka båda har tjänat mer än 100 miljoner på börsen. Och läs om hur det gick till när Ragna Norgren slutade sitt arbete som pilot och började investera i aktier på heltid. Numera försörjer hon sig på börsen och driver bloggen Finansmamman. I boken får du ta del av de bästa tipsen från professionella investerare, experter och framgångsrika privatpersoner.

ANDERS STRÖM är författare och skribent med uppdrag för bland andra Aktiespararen, Nordens största aktie- och fondmagasin, där han recenserar finanslitteratur och gör porträtt på investerare och näringslivspersonligheter som Warren Buffett, Donald Trump, Cristina Stenbeck och Erik Penser. Han har tidigare skrivit boken Do something before you die - en social entreprenörs långa resa.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone