Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Etiikan haasteet FI 2
Isbn: 978-95-2300-103-9
Förlag: Otava
Kategori:
Filosofi
Tillgänglig sedan: februari 2015

E-bok

Etiikan haasteet FI 2

Etiikan haasteet on lukion filosofian etiikan kurssin oppikirja ja jatkoa johdantokurssin kirjalle Filosofian haasteet. Kirjan keskusteleva ja perusteleva ote haastaa lukijan ajattelemaan itsenäisesti sekä tarjoaa välineitä moraalisten näkemysten ja ongelmien arviointiin. Kirjan tavoitteena on tutustuttaa lukija keskeisten ajattelijoiden moraalifilosofiaan ja kehittää valmiuksia kohdata erilaisia näkemyksiä ja perustella omia kantoja.

Kirjaan liittyvä sähköinen opettajan aineisto sisältää dia-/kalvopohjia, pohdintatehtäviä sekä oppikirjatehtäviä. Aineisto on saatavana pdf- ja Powerpoint-muodoissa ja se on maksuton kirjaa käyttäville opettajille.

FT Marika Enwald työskentelee tutkijana ja opettajana Tampereen yliopistossa. FM Jari Keinänen opettaa filosofiaa Kalevan lukiossa Tampereella. Dosentti Tere Vadén on filosofisen aikakauslehden Niin&Näin päätoimittaja ja hän työskentelee yliassistenttina Tampereen yliopistossa.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone