Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Kepler62 Kirja kaksi: Lähtölaskenta
Isbn: 978-95-1041-910-6
Förlag: WSOY
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: mars 2016
Uppläsare: Antti L. J. Pääkkönen
Length: 2 timmar 19 minuter

Ljudbok

Kepler62 Kirja kaksi: Lähtölaskenta

Suosikkitekijöiden uuden sarjan toinen osa! Be part of the story - Lähde mukaan hurjaan avaruusseikkailuun!

Maapallon luonnonvarat ovat hupenemassa ja Hallitus on päättänyt lähettää joukon lapsia matkaan tutkimaan maapallon kaltaista planeettaa, jolla elämä olisi mahdollista. Kuusiosainen avaruusseikkailu vie lukijan jännittävälle matkalle läpi avaruuden. Lapset ovat kuin uudisraivaajia saapuessaan Kepler-62:lle ja he joutuvat vaikeiden valintojen eteen. Valitut lapset haetaan koulutusleirille ja sitten matka kohti planeetta Kepler-62:ta voi alkaa. Mutta kaikki ei ole siltä mitä näyttää.

14-vuotias Marie on rikkaan asetehtailijan tytär. Hänkin onnistuu apua saatuaan pelaamaan Kepler-pelin loppuun, ja hänet lennätetään Nevadaan, Area 51:lle. Hän saa erityiskoulutusta aseidenkäytössä ja miettii, miksi se on niin tärkeää. Hän tapaa Arin ja Jonin sekä Olivian, joukon johtajan, jonka erityisalaa on lääketiede. Marie löytää avaruusolion, Kuiskaajan, jota pidetään vankina Area 51:llä ja joka varoittaa häntä lähtemästä avaruusmatkalle. Marie ilmoittaa, ettei hän halua lähteä mukaan, mutta hänet huumataan ja lähetetään matkaan vastustuksesta huolimatta.

Norjalainen Bjørn Sortlandja suomalainen Timo Parvelanyhdessä kuvittaja Pasi Pitkäsen kanssa luoneet valloittavan maailman, jossa ystävyys punnitaan keskellä tuntematonta avaruutta. Kirjat ilmestyvät samanaikaisesti Suomessa ja Norjassa.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone