Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Laadullinen tutkimus ja sisällönanalyysi
Isbn: 978-95-2040-011-8
Förlag: Tammi
Kategori:
Humaniora Naturvetenskap
Tillgänglig sedan: december 2017

E-bok

Laadullinen tutkimus ja sisällönanalyysi

Kirja toimii metodologisena oppaana laadullisen tutkimuksen tekemiseen ja lukemiseen sekä ohjekirjana laadulliseen sisällönanalyysiin.

Teoksessa tarkastellaan sisällönanalyysin teknistä toteutusta, sen rajoitteita ja mahdollisuuksia eri perinteiden näkökulmista. Kirjassa luodaan kokonaiskuva laadullisen tutkimuksen ongelmakenttään ja vahvuuksiin. Laadullista tutkimusta tekevä yliopiston tai ammattikorkeakoulun opiskelija saa kirjasta käytännöllisiä ohjeita tutkimuksensa tekemiseen metodisesti ja sisällöllisesti johdonmukaiseksi.

Uudistettu laitos on entistä selkeämpi ja kattavampi laadullisen tutkimuksen menetelmäopas. Kirjan tekstiä on täsmennetty sisällönanalyysin ja tutkimusraportin kirjoittamisen osalta, ja siihen on lisätty mm. alaluku temaattisesta analyysistä ja sen suhteessa sisällönanalyysiin sekä mixed methods -tutkimusstrategiasta.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone