Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Hyvän mielen iltasatuja
Isbn: 978-95-1043-582-3
Förlag: WSOY
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom Bilderböcker
Tillgänglig sedan: april 2018
Uppläsare: Lauri Kortelainen
Length: 1 timme 23 minuter

Ljudbok

Hyvän mielen iltasatuja

Unijukkaa odotellessa

Hattunsa kadottanut hajamielinen noita taikoo suutuspäissään metsän eläimiä jääkaapeiksi ja liikennemerkeiksi. Ahne kangaskauppias saa elämänsä opetuksen neljältä viisaalta vanhukselta, kun hän yrittää viedä köyhän tytön mansikat. Miksi susi ulvoo ja pitää kylän asukkaita pelon vallassa? Siksi, että sekin pelkää pimeyttä ja yksinäisyyttä. Entä pitääkö lasten aina saada tahtonsa läpi ja mikä merkitys onkaan sovulla?

Hyvän mielen iltasatuja – hassuttelevia, opettavaisia, huisin jännittäviä ja mielikuvitusta kutkuttavia tarinoita! Finlandia Junior -palkitun Timo Parvelan monipuolisen upea kokoelma sisältää valikoiman lehdissä sekä Anna ja Antti -kirjoissa aiemmin julkaistuja kertomuksia.

Kirkkonummelaisen Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjoja luetaan ympäri maailmaa, erityisesti Saksassa hänen suosionsa on valtaisaa. Parvela tunnetaan myös käsikirjoittajana sekä kolumnistina.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone