Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Kuolema telaketjuilla
Isbn: 978-87-1196-188-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2018
Uppläsare: Jukka Pitkänen
Length: 12 timmar 31 minuter

Ljudbok

Kuolema telaketjuilla

27. panssarirykmentin sotilaat määrätään Neuvostoliiton rintamalle. Rangaistusjoukoista koostuvan rykmentin tehtävä on mahdoton: ylläpitää Saksan hyökkäystä puna-armeijaa vastaan hyytävän pakkasen ja matalalla lentävien pommikoneiden armoilla. On ihme, että Sven, Porta, Pikkuveli ja muut 27. rykmentin sotilaat ovat ylipäätään vielä hengissä. Sotilaskarkureista, poliittisista vangeista ja rikollisista koostuva rangaistusrykmentti kamppailee selviytyksään elossa – ei tuodakseen kunniaa Saksalle.

Kuolema telaketjuilla jatkaa kirjasarjaa Sven Hasselin elämästä Saksan armeijan rangaistusjoukoissa.



Sven Hassel on Børge W.R. Pedersenin kirjailijanimi, jota hän käytti esiintyessään kirjailijana ja sotaveteraanina. Hasselin elämäntarina on ollut alusta alkaen mysteeri, ja hänen kuolemansa jälkeen on käynyt ilmi, että Hassel osallistui toiseen maailmansotaan saksalaisten joukoissa. Hänen sotaromaaninsa tunnetaan brutaalin realistisesta tavasta, jolla hän kuvaa natsien rikoksia ja sotilaiden kyynistä huumoria. Hassel on yksi maailman menestyneimpiä sotakirjailijoita, ja hänen kirjojaan on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone