Jump to content
The library informs: Huom! Korkeintaan 8 lainaa/kuukausi. Obs! Max 8 lån per månad.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Cover for Tohelo suojelusenkeli
Isbn: 978-95-1043-838-1
Publisher: WSOY
Category:
Novels
Accessible since: October 2018

E-book

Tohelo suojelusenkeli

Siipi maassa, piru merrassa

Apu tulee ylhäältä! Taivaalliset suojeluvoimat valtaavat ilmatilan Arto Paasilinnan romaanissa, joka lennokkaasti jatkaa edellisen teoksen teemaa. Liikemies Liljeroos varusti ilmalaivansa kenttäsairaalalla ja lensi auttamaan maanjäristysten uhreja, nyt suojellaan yksityistä ihmistä.

On toukokuu ja Aaro "Aaretti" Korhonen on onnellinen mies. 40 vuoden ikä ei paljon paina, aikataulut eivät sido ja rahaa on. Toisaalla, Kerimäen valtavan puukirkon vaiheilla on näkymättömän enkeliseurakunnan päämaja. Suojelualan alkeiskurssilta on juuri valmistunut Sulo Auvinen, joka eläessään oli aika tunari. Siksi hän saa helpon ensitehtävän Aaro Korhosen suojelusenkelinä.

Jykeväsiipinen Sulo ryhtyy tohkeissaan toimeen, mutta jo alku osoittaa, ettei pelkkä hyvä tahto riitä. Kirjakahvilaa pyörittävä Aaro huomaa, että kaikki tökkii ja onnettomuus seuraa toistaan. Taivaallisen tökerö johdatus ajaa Aaron myös tiukkaan kahden naisen loukkuun. Sulo joutuu enkeli Gabrielin puhutteluun, mutta meno vain yltyy: räiskyvät tulipalot ja junanryskeet ovat alkusoittoa laivakatastrofille Hiidenmaan rannikolla, jonne Pirukin saapuu virittämään ansojaan. Joviaaliin tyyliinsä Arto Paasilinna johdattaa Tohelon suojelusenkelin auvoisaan loppuun, jossa Pirun houkutuksissa hyvin kilvoitellut Sulo saa taivaallisen ylennyksen ja maallinen rakkaus kukoistaa.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone