Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Paratiisin kutsu
Isbn: 978-95-2351-385-3
Förlag: Into Kustannus
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2020

E-bok

Paratiisin kutsu

”Uusi Jo Nesbo. Kaunista ja niin tummasävyistä viihdettä. Paina mieleen Heine Bakkeidin nimi - hänen toinen dekkarinsa on parasta nordic noiria.” - Verdens Gang

Pohjoisesta palannut Thorkild Aske tavoittelee paraikaa rauhallista elämää yhteiskunnan kustannuksella, kun Norjan menestyneimpiin rikoskirjailijoihin kuuluva Milla Lind kutsuu hänet töihin. Lindin aikaisempi rikosasiantuntija on saanut surmansa taustoittaessaan kirjaa, joka perustuu todelliseen tapaukseen - kahden teinitytön salaperäiseen katoamiseen.

Menneisyytensä haamujen kanssa painiva Aske on pian kaulaansa myöten mukana tutkinnassa, joka vie hänet paratiisin porteille ja takaisin - eikä mikään ole sitä miltä ensisilmäyksellä näyttää.

Norjalainen Heine Bakkeid yhdistää rikoskirjallisuuteen kauhun aineksia hyytävän taitavasti. Hänen dekkareidensa tummasävyistä maailmaa sävyttävät terävä tyyli, omaperäinen huumori ja ripaus yliluonnollista.

Paratiisin kutsu oli vahva ehdokas vuoden 2019 parhaaksi norjalaiseksi rikoskirjaksi.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone