Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Allt som är rätt och rent
Isbn: 978-91-7829-998-0
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Maria Lyckow
Length: 11 timmar 23 minuter

Ljudbok

Allt som är rätt och rent

Det är julafton i Vimmerby och tre familjer firar helgen tillsammans. Utåt sett verkar de ha allt: kärlek, vänskap, vackra hem och mycket pengar. Men under ytan döljer sig en mängd hemligheter.

Sent på natten hittas en av männen brutalt mördad och än en gång får polisinspektör William Johnson leda en mordutredning. Spåren leder honom och hans kollegor till ett religiöst samfund som den döde tillhörde under sin uppväxt. Samtidigt kämpar Williams sambo Josephine med problem i sin egen familj. Och som om inte det räckte fortsätter hans lillebror James att ställa till problem.

I takt med att snön faller tätnar mystiken, och frågetecknen blir bara fler och fler.

Michaela Winglycke, själv uppvuxen utanför Vimmerby, är beteendevetare och studerar juridik. ”Allt som är rätt och rent” är en fristående uppföljare till hennes debut ”Jag tvivlar på ditt ord". Det är en fängslande deckare där karaktärernas relationer och småstadslivet står i centrum.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone