Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Mansikkatyttö
Isbn: 978-91-5075-841-2
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

Mansikkatyttö

Norjan rannikolla sijaitseva Åsgårdstrand valmistautuu kesällä 1893 vastaanottamaan pääkaupungista saapuvat hyvin toimeentulevat kesävieraat ja boheemit taiteilijat. Paikallinen tyttö, Johanne Lien, poimii kuuliaisesti marjoja matkailijoille, samoilee metsissä ja rannoilla avojaloin ja tunnetaan seudulla Mansikkatyttönä oltuaan samannimisen taulun mallina.

Johanne menee palvelukseen varakkaaseen Ihlenin perheeseen, jonka oikukas ja omapäinen Tullik-tytär pestaa hänet toimimaan välikätenä Tullikin piirittäessä ristiriitaista taiteilijaa, Edvard Munchia. Ennen pitkää Johanne vedetään mukaan Munchin taiteen vereslihalla oleviin tunteisiin ja Tullikin ja Munchin salaiseen suhteeseen. Kun Johannea pyydetään kätkemään muutakin kuin pelkkiä salaisuuksia, hänen on päätettävä, onko hän valmis vaarantamaan liian paljon...

Värikkäässä ja kiehtovassa tarinassaan Lisa Stromme kertoo viattomuudesta, luovuudesta ja intohimosta ja herättää eloon myrskyisän rakkaussuhteen, joka innoitti kaikkien aikojen kuuluisimpiin kuuluvaa maalausta.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone