Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Matka halki Satumaan: miten minusta tuli dekkarikirjailija
Isbn: 978-87-2674-028-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: februari 2021

E-bok

Matka halki Satumaan: miten minusta tuli dekkarikirjailija

Miten minusta tuli kirjailija? Suosittu dekkaristi Heleena Lönnroth ei pura elämäkerrassaan pelkästään kirjailijanuransa vaiheita, vaan kertoo avoimesti kaikesta näkemästään ja kokemastaan. Millaista oli kasvaa 1940–1950-luvun Pohjanmaalla? Minkälaisia tunteita velkaantuminen aiheutti hänessä myöhemmällä iällä? Lönnroth ei ole pelännyt vaihtaa ammattia; hän on työskennellyt esimerkiksi kirjastotoimen johtajana sekä kansanopiston rehtorina.

Lönnroth on varma, että hänen elämäänsä on hallinnut muuttajan geeni, DRD4. Geeni on yhdistetty niin uutuuden etsintään, vaihtelunhaluun kuin myös taipumukseen kiinnostua tuntemattomista asioista. Lönnrothin ajattelun monipuolisuus heijastuu myös hänen kirjoittamiin dekkareihinsa – tältä naiselta ei puutu mielikuvitusta!

Heleena Lönnroth (s. 1947) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti rikosromaaneja. Lönnroth työskenteli pitkään kirjastonhoitajana sekä kirjastotoimenjohtajana Kotkassa. Hänen esikoisromaaninsa "Noitapussista kurkistaa kuolema" julkaistiin vuonna 1992.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone