Jump to content
The library informs: Obs! 8 lån/månad. Huom! 8 lainaa/kuukausi.
Cover for Hävinnyt
Isbn: 978-87-2679-493-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2021
Narrator: Jussi Puhakka
Length: 4 hours 15 minutes

Audiobook

Hävinnyt

Systembolaget Visbyssä Ruotsissa. Suomalainen Ari seisoo kaikessa rauhassa kassajonossa, kun hänen niskakarvansa nousevat pystyyn. Lehtitelineessä koreilee hänen oma naamansa! Tuskan hiki kohoaa miehen kainaloihin – kaupasta on päästävä nopeasti ulos. Hän soittaa toiselle suomalaiselle miehelle, joka hänkin on Visbyssä. Nyt ollaan pulassa – miten pohjanmaalaisten miesten pakomatka voi edetä tästä lähtien? Ja mitä miehet ovat tehneet joutuakseen Interpolin etsityimpien rikollisten listalle? Tuttuun tapaan lusikkansa soppaan pistää myös Erkki Ketooja.

"Hävinnyt" on päätösosa Heleena Lönnrothin jännittävälle kolmiosaiselle härmäläisdekkarisarjalle. Edelliset osat ovat "Puukolla vai puntarilla" sekä "Ne tapetaan jostei tykätä".

Heleena Lönnroth (s. 1947) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti rikosromaaneja. Lönnroth työskenteli pitkään kirjastonhoitajana sekä kirjastotoimenjohtajana Kotkassa. Hänen esikoisromaaninsa "Noitapussista kurkistaa kuolema" julkaistiin vuonna 1992.

Härmällä on hurja historia – puukkojunkkareita, väkivaltaa ja varastelua. Alueen pelottava historia herää henkiin, kun alueella alkaa tapahtua karmeita henkirikoksia.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone