Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Hävinnyt
Isbn: 978-87-2679-493-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2021
Uppläsare: Jussi Puhakka
Length: 4 timmar 15 minuter

Ljudbok

Hävinnyt

Systembolaget Visbyssä Ruotsissa. Suomalainen Ari seisoo kaikessa rauhassa kassajonossa, kun hänen niskakarvansa nousevat pystyyn. Lehtitelineessä koreilee hänen oma naamansa! Tuskan hiki kohoaa miehen kainaloihin – kaupasta on päästävä nopeasti ulos. Hän soittaa toiselle suomalaiselle miehelle, joka hänkin on Visbyssä. Nyt ollaan pulassa – miten pohjanmaalaisten miesten pakomatka voi edetä tästä lähtien? Ja mitä miehet ovat tehneet joutuakseen Interpolin etsityimpien rikollisten listalle? Tuttuun tapaan lusikkansa soppaan pistää myös Erkki Ketooja.

"Hävinnyt" on päätösosa Heleena Lönnrothin jännittävälle kolmiosaiselle härmäläisdekkarisarjalle. Edelliset osat ovat "Puukolla vai puntarilla" sekä "Ne tapetaan jostei tykätä".

Heleena Lönnroth (s. 1947) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti rikosromaaneja. Lönnroth työskenteli pitkään kirjastonhoitajana sekä kirjastotoimenjohtajana Kotkassa. Hänen esikoisromaaninsa "Noitapussista kurkistaa kuolema" julkaistiin vuonna 1992.

Härmällä on hurja historia – puukkojunkkareita, väkivaltaa ja varastelua. Alueen pelottava historia herää henkiin, kun alueella alkaa tapahtua karmeita henkirikoksia.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone