Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Naisten talo 2
Isbn: 978-87-2679-575-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: februari 2021
Uppläsare: Marjo Wilska
Length: 5 timmar 19 minuter

Ljudbok

Naisten talo 2

Naisten talo on erikoinen taloyhtiö – se on asunto-osakeyhtiö, josta vain naiset saavat omistaa osakkeita. Kun taloyhtiö perustettiin, taloon muutti hyvin erilaisia naisia erilaisissa elämäntilanteissa. Mukaan mahtui muun muassa eläkkeelle jäänyt opettaja Ella sekä nuori toimittaja Sussu.

Elämä kulkee eteenpäin, myös Naisten talossa. Eräänä päivänä Ella liukastuu kohtalokkaasti – ja niin taloon jää Ellan mentävä aukko. Millaiseksi Naisten talon elämä muodostuu, kun talon epävirallinen johtohahmo on poissa?

Heleena Lönnroth (s. 1947) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti rikosromaaneja. Lönnroth työskenteli pitkään kirjastonhoitajana sekä kirjastotoimenjohtajana Kotkassa. Hänen esikoisromaaninsa "Noitapussista kurkistaa kuolema" julkaistiin vuonna 1992.

"Naisten talo" on Heleena Lönnrothin hurmaava kirjasarja, joka kertoo samassa kerrostalossa asuvista naisista ja heidän mielenkiintoisista elämistään.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone