Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Perinnönjakaja
Isbn: 978-87-2682-280-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2021
Uppläsare: Jarmo Mäkinen
Length: 4 timmar 37 minuter

Ljudbok

Perinnönjakaja

Paavo Kärpänen on tullut siihen lopputulokseen, että hän on 75-vuotiaan Janne Kaurosen biologinen veli. Paavo ei kuitenkaan etsi ensisijaisesti itselleen uutta sukulaissuhdetta, vaan on päättänyt saada osuutensa Jannen perinnöstä. Perinnön ja Paavon välissä on kuitenkin hankala este – hän tarvitsisi Jannelta DNA-näytteen. Janne ei kuitenkaan ole DNA-näytettä luovuttamassa. Kuinka siis edetä asiassa?

Pian geeniriita etenee sellaiseksi rikosten vyyhdiksi, että mukaan tarvitaan myös Kaakonetsivät Unto Hakkarainen ja Asseri Valo selvittämään asiaa.

Heleena Lönnroth (s. 1947) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti rikosromaaneja. Lönnroth työskenteli pitkään kirjastonhoitajana sekä kirjastotoimenjohtajana Kotkassa. Hänen esikoisromaaninsa "Noitapussista kurkistaa kuolema" julkaistiin vuonna 1992.

Kaakonetsivät Unto Hakkarainen ja Asseri Valo saattavat kyllä olla eläkeikäisiä miehiä, mutta tämä ei yksityisetsivien vauhtia hidasta. Yhdessä ystävykset ovat valmiita selvittämään mitä monimutkaisimpia rikoksia, jotka kuljettavat heitä ympäri maailman.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone