Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Työelämän uudistumisen esteet
Isbn: 978-95-2379-121-3
Förlag: Basam Books
Kategori:
Psykologi Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: mars 2021

E-bok

Työelämän uudistumisen esteet

Oletko kyllästynyt jatkuvaan työhyvinvoinnista puhumiseen, vaikka meno työpaikalla jatkuu aivan kuten ennenkin?

Eriasteinen uupuminen koskettaa joka neljättä työtä tekevää suomalaista. Kyseessä on tikittävä aikapommi, joka on purettava siellä missä se on rakennettukin: työpaikoilla. Mutta kuka työpaikalla määrittelee sen, mitkä ongelmat ovat ratkaisemisen arvoisia? Mistä asioista voi ja kannattaa puhua? Entä mitä puhumisen jälkeen tehdään? Kuitataanko muutostarve strategiapäivän muistiolla?

Kirja kutsuu jokaista työssä käyvää ihmistä tarkastelemaan työelämän vinoumia ja pohtimaan, mikä estää sivistynyttä ihmistä uudistamaan työelämän. Mitä voisi olla työelämäsivistys? Mitä jos jokainen teko onkin arvovalinta, joka ratkaisee?

Minna Mattila-Aallolla on kokemusta suomalaisen työelämän kehittämisestä kolmelta vuosikymmeneltä. Koulutukseltaan hän on työelämän vuorovaikutuksen sosiologiaan erikoistunut valtiotieteiden tohtori, työn kehittämisen maisteri ja työfysioterapeutti.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone