Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Max 2 lån/månad. Korkeintaan 2 lainaa/kuukausi.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Kuka murhasi galleristin?
Isbn: 978-87-2686-480-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2021
Uppläsare: Jarkko Pajunen
Length: 7 timmar 37 minuter

Ljudbok

Kuka murhasi galleristin?

Entinen kunnalliskonsultti Martti Piha joutuu jälleen todistamaan hämäräperäistä murhaa. Kun Pihan appi hankkii Helene Schjerfbeckin maalauksen, Piha arvaa, että taulun myyneen gallerian toiminnassa on jotakin erikoista. Ovathan Schjerfbeckin maalaukset huomattavasti kalliimpia kuin mitä appi on taulusta pulittanut. Piha ei kuitenkaan ehdi jututtamaan taulun myynnyttä galleristia asiasta, sillä joku murhaa miehen tämän omaan liiketilaan. Mistä oikein on kysymys? Toimiiko alueella arvotaulujen väärennösbisnes? Piha ryhtyy selvittämään tapausta ja saa apua poliisina toimivalta pojaltaan Petriltä.

Unto Katajamäki on suomalainen kirjailija, joka elää ja vaikuttaa Tampereella. Hän on julkaissut monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta. Lisäksi Katajamäki on kirjoittanut useita lukion oppikirjoja. Historiaa opiskellut Katajamäki on työskennellyt muun muassa lukion rehtorina.

Martti Piha on iäkäs mies, joka on työskennellyt pitkään kunnallispolitiikassa. Kerta toisensa jälkeen Piha kuitenkin joutuu keskelle erikoisia murhamysteereitä – ja silloin kunnallispolitiikan tuntemisesta on etua! Apua Piha saa poliisina työskentelevältä pojaltaan Petriltä.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone