Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Pegasosten viha
Isbn: 978-95-1887-618-5
Förlag: Jalava
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: mars 2021
Uppläsare: Anniina Piiparinen
Length: 8 timmar 9 minuter

Ljudbok

Pegasosten viha

Vuosisata sitten Cavallonin viisi kansaa - kentaurit, yksisarviset, vedenhevoset, pegasokset ja ihmiset - ovat käyneet sodan, joka on päättynyt katkerasti. Vanhat hyvät suhteet kansojen välillä ovat muisto vain. Nyt vallitsee epäluulon aika.

Yksisarviset pitävät entisiä ihmisliittolaisiaan orjina. Sivistyneet kentaurit uskovat ylemmyyteensä, mutta heillä on synkkä salaisuus. Vedenhevoset ovat joutuneet merelle ja syyttävät siitä kentaureja. Ja pegasokset, jotka kaikkien mielestä aloittivat sodan, ovat paenneet vuorille.

Kaikki muuttuu, kun tapahtuu yllättävä hyökkäys. Pystyykö neljä nuorta - kaksi ihmistä, kentauri ja pegasos - pelastamaan tilanteen? Pystyvätkö ihmiset ja hevoset taistelemaan rinnakkain vapautensa puolesta? Jos he epäonnistuvat, Cavallon on tuhon oma.

Pegasosten viha aloittaa neliosaisen Cavallonin kronikat -sarjan, joka sopii kaikille vauhdikkaan eläinfantasian ystäville. Sarjan takana on Soturikissojen tuotantoyhtiö Working Partners, ja sarja onkin erinomaista luettavaa Soturikissojen faneille.

Kim Forester ihastui eläimiin ja fantasiaan koulussa luettuaan Richard Adamsin Ruohometsän kansan. Hän asuu miehensä, poikansa ja kolmen kissansa kanssa Marylandissa Yhdysvalloissa ja tarkkailee siellä eläviä villihevosia.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone