Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Fyrkanvaltaajan kuolema
Isbn: 978-87-2691-852-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Humor
Tillgänglig sedan: april 2021
Uppläsare: Ilkka Hautala
Length: 7 timmar 8 minuter

Ljudbok

Fyrkanvaltaajan kuolema

Kun poliisi löytää pyjamaan pukeutuneen kuolleen miehen New Yorkin kaduilta, kukaan ei aavista, että kyseessä on upporikas liikemies Ville Kupru. Kupru ei ollutkaan kuka tahansa kaduntallaaja, vaan hänellä oli runsaasti omistuksia niin Yhdysvalloissa kuin myös Suomessa. Hiljattain Kupru oli sairastunut vakavasti, mutta toimittaja Ilari Pulli on varma, ettei hänen ystävänsä kuollut luonnollisesti. Uskooko Yhdysvaltain poliisi Pullia? Mitä sellaista Kuprun historiassa on tapahtunut, että joku on halunnut hänet hengiltä?

"Fyrkanvaltaajan kuolema" on Lasse Lehtisen huumorilla höystetty rikosromaani, jossa sukelletaan liike-elämän kiemuroihin.

Lasse Lehtinen (s. 1947) on suomalainen poliitikko sekä kirjailija. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori poliittisesta historiasta. Lehtinen on vuosien saatossa julkaissut monipuolisesti sekä romaaneja että tietokirjoja. Lehtinen tuli tunnetuksi myös Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontajana vuosina 1999–2005.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone