Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Max 2 lån/månad. Korkeintaan 2 lainaa/kuukausi.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Senaatin ratsumies
Isbn: 978-87-2689-075-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juni 2021

E-bok

Senaatin ratsumies

Hämeenkyröstä kotoisin oleva Ville Rantala perheineen muuttaa Helsinkiin 1900-luvun alussa ja aloittaa työt ratsupoliisina. Hän ajautuu pian työssään poliittisten myrskyjen keskelle, kun vallankumous nostaa päätään Suomen itsenäisyyttä edeltävinä vuosina. Lisäksi huoli kasvavasta perheestä lisää oman paineensa, ja hän Villen täytyykin puolustaa rauhaa ja kunniaa – hinnalla millä hyvänsä.

Senaatin ratsumies (2005) on sukellus Suomen historiaan ja aikaan maan itsenäisyyden kynnyksellä. Perhe-elämääkin tarkasteleva historiallinen romaani on ensimmäinen osa Panu Rajalan teossarjaa, johon kuuluvat myös Ratsumiehen rakkaus (2005) ja Kuningasajatus (2007).

Panu Rajala (s. 1945) on suomalainen kirjailija ja tutkija. Hän on kirjoittanut muun muassa historiallisia romaaneja, elämäkertoja ja näytelmiä. Hänen teoksiaan ovat esimerkiksi Sydämenjäristys (1999) ja Runoilijan sydän (2006).

Eletään 1900-luvun alkua. Pikkukaupungin kasvatti Ville Rantala saapuu ratsupoliisiksi Helsinkiin. Vuosien varrella mies kohtaa useita arvaamattomia pulmia ja tilanteita, niin työssään kuin perhe-elämässäänkin.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone