Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Tuhlaajatytär
Isbn: 978-87-2648-734-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Romantik
Tillgänglig sedan: september 2021
Uppläsare: Vilma Kinnunen
Length: 16 timmar 44 minuter

Ljudbok

Tuhlaajatytär

Florentyna Rosnovski on nuori nainen, jonka juuret ovat Puolassa. Rosnovskilta ei puutu tarmoa eikä tahtoa – hän on päättänyt pyrkiä Yhdysvaltain presidentiksi. Apuna hänellä on hänen isänsä Abel. Vaan kuinka Florentyna Rosnovskin tavoitteen mahtaa käydä? Onko Yhdysvallat valmis ensimmäiseen naispuoliseen presidenttiin? Rosnovskin täytyy valmistautua myös siihen, että kaikki eivät ole valmiita naisen valtaan – ja että vastustajat ovat valmiita tekemään mitä tahansa estääkseen Rosnovskin suunnitelmat. Elämää sekoittaa myös rakkaus, jota suvun on vaikeaa hyväksyä.

"Tuhlaajatytär" on Jeffrey Archerin jännittävä menestysromaani, joka on jatkoa teokselle Kane ja Abel.

Jeffrey Archer (s.1940) on englantilainen kirjailija ja poliitikko. Hänet tunnetaan erityisesti "Clifton-kronikka" -kirjasarjasta, johon kuuluu seitsemän osaa. Archer on julkaissut kymmenittäin romaaneja sekä novellikokoelmia. Hän julkaisi esikoisteoksensa "Miljoonan dollarin petos" vuonna 1976.

Wladek Koskiewicz ja William Kane vihaavat toisiaan enemmän kuin mitään muuta. Kohtalo sitoo suvut kuitenkin yhteen yllättävällä tavalla Jeffrey Archerin jännittävässä kirjasarjassa.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone