Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Talvi ilman aikaa
Isbn: 978-87-2802-522-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: september 2021
Uppläsare: Mona Kortelampi
Length: 10 timmar 13 minuter

Ljudbok

Talvi ilman aikaa

Eletään talvisotaa edeltävää aikaa 1930-luvun lopulla. Maaseudulta Helsinkiin muuttanut Henni on kotiutunut kaupunkiin, sen kivisille kaduille ja kapeille puutalokujille. Myös sairaanhoitajan opinnot Diakonissalaitoksella ovat vieneet Hennin mukanaan – ajatella, että hänestä tulee sisar! Talvisota keskeyttää kuitenkin kaupunkilaisten elämän, Henni mukaan lukien. Hän sanoo hyvästit Helsingille ja lähtee Karjalankannakselle työskentelemään kenttäsairaalassa. Edessä on pitkä talvi, joka pistää myös Hennin jaksamisen koetukselle – kuka selviää sodan kauheuksista, kuka ei?

Elisabet Aho (s. 1954) on suomalainen kirjailija, joka on työskennellyt muun muassa koulutussihteerinä ja tiedottajana. Aho tunnetaan erityisesti historiallisista romaaneistaan aikuisille ja lastenromaaneistaan, joissa vilisevät usein helsinkiläismiljööt ja aikamatkustukseen liittyvät seikkailut. Aho on voittanut Sysmän kirjakyläpalkinnon vuonna 2002 sekä Suuren Suomalaisen Kirjakerhon tunnustuspalkinnon vuonna 2003. Hänen tunnetuimpia teoksiaan ovat Sisar (2011) ja Aadan aikaikkuna (2010).

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone