Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Tuhannen ja yhden iskun tarinat
Isbn: 978-95-2382-147-7
Förlag: Docendo
Kategori:
Memoarer & Biografier Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: oktober 2021
Uppläsare: Pertti Huuskonen
Length: 5 timmar 47 minuter

Ljudbok

Tuhannen ja yhden iskun tarinat

Nyrkkeily on yksi maailman kovimmista urheilulajeista. Se on niin äärimmäistä toimintaa, että ulkopuolisten voi olla vaikea ymmärtää, mikä ihmisiä ajaa sen pariin. Miksi jotkut pyhittävät elämänsä kurinalaiselle harjoittelulle ja nousevat vapaaehtoisesti kehään, kun kaikkien uhrausten palkintona saattaa odottaa vain ankara selkäsauna - tai pahempaa?

Tuhannen ja yhden iskun tarinat avaa nyrkkeilyn kiehtovuuden salat. Kirjassa nyrkkeilijät kertovat omin sanoin, miksi he asettavat itsensä vaaralle alttiiksi ja mitä he tuntevat intensiivisten otteluiden keskellä. Urheilijat puhuvat avoimesti siitä, miten he käsittelevät voittoja, tappioita ja kaikkia tuntemuksia, mitä armoton laji herättää.

Kirja tarjoaa kattavan läpivalaisun suomalaisesta nyrkkeilykentästä. Ääneen pääsevät sekä uraansa aloittelevat amatöörit, kansainvälisen huipun nähneet ammattilaiset että valmentajat, tuomarit ja muut lajin parissa toimivat hahmot. Tarinoitaan jakavat esimerkiksi tähtinyrkkeilijät Edis Tatli, Robert Helenius, Eva Wahlström, Amin Asikainen ja Juho Haapoja.

Saku Schildt on kirjoittanut aiemmin kamppailu-urheilua käsitteleviä artikkeleita muun muassa Helsingin Sanomiin ja Fightsport-lehteen. Sami Lommin ja Jussi Talvitien upeat valokuvat päästävät lukijan seuraamaan aivan iholta nyrkkeilijöiden vaarallista arkea.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone