Jump to content
The library informs: Huom! Korkeintaan 8 lainaa/kuukausi. Obs! Max 8 lån per månad.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Cover for Pickwick-kerhon jälkeenjääneet paperit 1
Isbn: 978-87-2825-011-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Historic facsimile
Accessible since: February 2022

E-book

Pickwick-kerhon jälkeenjääneet paperit 1

Eletään 1800-lukua Englannissa. Samuel Pickwick on iäkäs herrasmies, jolla on turhan paljon aikaa. Mutta mitä ylimääräisellä ajalla voisi oikein tehdä? Kun herra Pickwick päättää lähteä seikkailemaan ympäri Englantia, syntyy hänen nimeään kantava Pickwick-kerho. Kerhoon kuuluvat runoilija Augustus Snodgrass, romantiikkaan taipuvainen Tracy Tupman, nuori Nathaniel Winkle ja myöhemmin myös Samuel Pickwickin palvelija Sam Weller. Vaan mitä miesporukan seikkailuista mahtaa oikein tulla? Onhan konkkaronkka hieman viinaan menevää sorttia... Kun seurue matkustaa kohti majataloa toisensa jälkeen, luvassa on takuulla väärinkäsityksiä – huumoria unohtamatta!¨

Pickwick-kerhon jälkeenjääneet paperit on rakastetun Charles Dickensin esikoisromaani, joka naurattaa takuulla.

Charles Dickens (1812–1870) on yksi viktoriaanisen ajan suurista englantilaisista kirjailijoista. Hänen teostensa taitavat juonikuviot, monipuoliset henkilöhahmot ja lämmin huumori ihastuttavat lukijoita yhä tänä päivänä. Hänen tunnetuimpia teoksiaan ovat Oliver Twist ja Saiturin joulu.

Kun Pickwick-kerho matkustaa ympäri Englantia, luvassa on väärinkäsityksiä ja kommelluksia oikein olan takaa! Dickensin esikoisromaani on kestänyt aikaa – kerhon edesottamukset kutittelevat nauruhermoja myös 2000-luvulla.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone