Jump to content
The library informs: Huom! Korkeintaan 8 lainaa/kuukausi. Obs! Max 8 lån per månad.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Cover for Piispa
Isbn: 978-91-8034-325-1
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance Erotic
Accessible since: May 2022
Narrator: Vieno Povi
Length: 6 hours 49 minutes

Audiobook

Piispa

Kirkonmiehen salattu elämä

Teologian opiskelija Doris Vouti on tunnettu tahallisen provosoivista mielipiteistään, innokkaasta bilettämisestään ja vilkkaasta seksielämästään. Hän on viimein päässyt kaikelta juhlimiseltaan valmistelemaan graduaan, jonka aiheena on naimattomien pappien seksielämä. Tutkimuksen pohjana ovat anonyymisti toteutetut kirkonmiesten ja -naisten haastattelut. 

Volter Helakorvesta on juuri tullut Suomen nuorin piispa, vaikka hän ei osaakaan olla niin diplomaattinen kuin mitä jotkut piispalta odottavat. Karismaa ja ihmissuhdetaitoja Volterille kuitenkin on suotu huomattavasti enemmän kuin keskiverto kirkkoherralle, ja ne apunaan hän on edennyt urallaan. Doriksen omaksikin hämmästykseksi tuore, naimaton piispa suostuu hänen haastatteluunsa, mutta kohtaaminen eteneekin täysin toisin kuin Doris oli kuvitellut. Doris ymmärtää hämmentävän nopeasti, että hänelle on tapahtunut jotain, jota hän ei odottanut villeimmissäkään kuvitelmissaan tapahtuvan. Hän on rakastunut. Mutta miten arveluttavista mielipiteistä, seksistä ja bailaamisesta tunnettu nainen voi voittaa piispan sydämen? Varsinkin, jos hänellä on salaisuus, joka on paljon häpeällisempi kuin hänen pinnalliselta vaikuttava elämäntyylinsä.

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa näiden välistä eroottista jännitettä uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan: pinkkeihin, sinisiin ja punaisiin tarinoihin. Ääni- ja e-kirjojen kannen väri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillä ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyä ryhmäseksiä, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sävyltään synkempiä ja voivat sisältää muun muassa alistamista, bdsm:ää, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat järkyttää herkempää kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa päähenkilöt ovat täysi-ikäisiä ja seksi on suostumuksellista.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone