Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Empatiakoulu
Isbn: 978-95-2370-303-2
Förlag: Tuuma-kustannus
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juni 2022

E-bok

Empatiakoulu

Itsensä ruoskiminen ei pue ketään!

Ruoskittu ihminen on voimaton, kipeä ja lannistettu. Sitäkö oikeasti haluamme itsellemme? Elämä ympärillämme kannustaa muutenkin tehostamaan, puristamaan, pinnistämään ja ottamaan kaikesta someen hienon kuva todisteeksi. Vertailemme itseämme toisiin ja yritämme muuttua koko ajan paremmaksi versioksi - oman jaksamisen varjolla.

Röyhkeyskoulu-kirjassa Jenni Janakka opetti tunnistamaan omaa osaamista ja tuomaan sitä esille. Empatiakoulussa pysähdytään näkemään omat rajat ja kunnioittamaan niitä. Kirjan avulla lukija pääsee kääntämään armollisen ja lempeän katseensa itseensä. Kuinka nähdä itse itsensä sellaisena kuin on?

Empatiakoulussa Janakka auttaa lukijaa arvostamaan olemassa olevaa tavoitteiden sijaan. Kirjassa on tehtäviä, joiden avulla lukija löytää välineitä, miten jaksaa paremmin niin työelämässä kuin elämässä ylipäätään.

Jenni Janakka on kirjailija ja puhetaiteilija, joka ihmettelee ihmistä ja elämää, kansantajuistaa tiedettä ja tarinoi arjesta. Röyhkeyskoulun kanssa Janakka on kiertänyt Suomea vuodesta 2017 lähtien lukuisissa tilaisuuksissa ja yrityksissä. Janakka tunnetaan myös Himocast-podcastista, joka on auttanut suomalaisia sanoittamaan seksielämää ja seksuaalisuutta käsitteleviä asioita. Lisäksi hän on käsikirjoittanut ja ohjannut suosittua tv-ohjelmaa Hyvät ja huonot uutiset.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone