Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Max 2 lån/månad. Korkeintaan 2 lainaa/kuukausi.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Absolute Beginners - Rakkauden oppitunnit
Isbn: 978-87-0235-503-1
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: juni 2022

E-bok

Absolute Beginners - Rakkauden oppitunnit

“Tämä kevyt humoristinen romanssi on balsamia sielullesi.” – Goodreads

Professori Stephen Worthingtonin elämässä kaikki on juuri niin kuin pitää: Hän opettaa kirjallisuutta yliopistolla tiistaisin ja perjantaisin. Hän illallistaa vanhempiensa kanssa viikonloppuisin ja käy salilla velipuolensa kanssa kahdesti viikossa. Ja joka ilta hän palaa kotiin säälliseen aikaan. Yksin. 
Stephenin täydellisesti järjestetyssä elämässä on vain yksi häiriötekijä: Neiti Julia Wilde. Stephen ei ole koskaan ennen kohdannut kurittomampaa oppilasta. Julia on töykeä, provokatiivinen, raivostuttava ja pukeutuu täysin sopimattomiin vaatteisiin. 

Mutta kaikki muuttuu, kun Stephen ja Julia kohtaavatkin luokkahuoneen ulkopuolella ja päätyvät Julian makuuhuoneeseen. Yhtäkkiä roolit ovatkin kääntyneet päälaelleen ja kunnollinen professori saa ansaitun oppitunnin lakanoiden välissä. 

SJ Hooks on tanskalainen kirjailija ja kahden lapsen äiti, joka aloitti uransa E L Jamesin tapaan kirjoittamalla Twilight-fanifiktioita. Professori Worthingtonin ja Julia Wilden rohkeasta ja hauskasta rakkaustarinasta tuli valtava netti-ilmiö. Julian ja Stephenin tarina jatkuu kirjassa Absolute Lovers – rakkautta edistyneille.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone