Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Bonsaipuu Toscanassa
Isbn: 978-91-8034-284-1
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Yasmine Yamajako
Length: 8 timmar 49 minuter

Ljudbok

Bonsaipuu Toscanassa

Vangitseva romaani ennakkoluuloista, kipeistä muistoista ja vastentahtoisesta ystävyydestä, joka syvenee väkeväksi rakkaudeksi

Tiedemies Robert Gaddi on tekemässä löytöä, joka olisi valtava edistysaskel lääketieteessä. Tietyt tahot ovat kuitenkin päättäneet, ettei Gaddin tutkimus saisi nähdä päivänvaloa, ja kun hänen laboratorioonsa Washingtonissa murtaudutaan, sekä hänen pomonsa että hänen ystävänsä FBI:sta vaativat häntä palkkaamaan henkivartijan.

Tehtävään valitaan sirorakenteinen Lian Zhao, itsepuolustuslajien asiantuntija. Robert on närkästynyt siitä, että hänet on pakotettu hankkimaan teinin näköinen lapsenvahti, joten hän päättää tehdä tämän elämästä mahdollisimman vaikeaa. Salaperäistä alkuperää oleva outo nainen kuitenkin lopulta herättää myös hänen uteliaisuutensa.

Lian puolestaan voisi vähät välittää, että hänen asiakkaansa on katkera tiedemies, joka purkaa kaiken sarkasminsa häneen. Lian on valmis puolustamaan häntä kuolemaan asti miltä tahansa uhalta.

Kaikki viittaa siihen, ettei universumissa voisi olla kahta toisilleen yhtä epäsopivaa ihmistä kuin Lian ja Robert, mutta kun he uuden hyökkäyksen jälkeen joutuvat pakenemaan vanhaan Gaddin linnoitukseen Toscanassa, pakotettu rinnakkaiselo saa molemmat vastustamattoman lumouksen valtaan.

Isabel Keats on Espanjan suosituimpia kirjailijoita romantiikan saralla, ja hänen värikäs ja nokkela kerrontansa tempaa helposti mukaansa.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone