Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Max 2 lån/månad. Korkeintaan 2 lainaa/kuukausi.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Vasaravarvas ja rusinapulla
Isbn: 978-95-2946-945-1
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Vasaravarvas ja rusinapulla

PERÄKYLÄN MIEHESTÄ RAUHANTURVAAJAKSI

Tragikoominen veijaritarina Iisakista, jonka elämä pyörii maalaiskylän pienissä ympyröissä ja äijämaailmassa. Eletään Kekkosen valtakautta ja mustavalkoista aikaa.

Maailman tapahtumat ja paikalliset murheet, mukaan lukien naisen puute, käsitellään Esson baarissa. Jos Esson seminaarista ei löydy vastausta, täsmäapua antaa mielellään naapurin Sulikka.

Kylän tytöt ovat kovin ollakseen ja vertailevat pitäjän sällejä TV:n saippuasarjojen sliipattuihin tissiposkiin. Huono juttu. Erittäin huono. Tarjonta ei kohtaa kysyntää, eikä kysyntä tarjontaa. Ei lähellekään. Naapurin Kyllikki suhtautuu nihkeästi ja Martta ilkeilee taukoamatta.

Sukupuolisen elämän lisäksi Iisakkia kiinnostaisi kotipitäjän ulkopuolinen elämä. Taitaa olla syy ja seuraus. Naapurissa on ollut vierailulla musta koripalloilija ja hollantilaisia hippejä. Kansainvälistä ilmapiiriä tuovat. Iisakkia ihmetyttää, mutta samalla kiinnostaa. Olo on levoton.

Eräänä päivänä tapahtui jotakin merkillistä, mikä mullistaa Iisakin elämän. Elämälle löytyy suunta ja tarkoitus. Aurinko nousee usvasta kirkkaampana kuin koskaan. Se vauhdittaa ja sementoi suunnitelman. Peräkylän miehestä tulee salamavauhtia YK:n rauhanturvaaja. Ja melkoinen mies tuleekin.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone