Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Hundarna i Riga
Isbn: 978-91-7343-187-3
Förlag: Leopard förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

Hundarna i Riga

De båda männen hade kostym och slips. De låg omslingrade som om de hade försökt skydda varandra från den oundvikliga slutet. Två döda män i en räddningsflotte. Vilka är de? Var kommer de ifrån? Varför har de flutit i land vid den skånska kusten? Kommissarie Wallander och kans kollegor vid Ystadpolisen måste söka svaret.

Spåren pekar mot Baltikum och den svenska polisen får hjälp av en lettisk kollega, den närsynte, kedjerökande major Karlis Liepa. När Liepa själv mördas tvingas Wallander åka till Riga för att försöka lösa fallet. Här inser han att han dragits in i ett spel han inte behärskar. Inte kan kontrollera. Skuggorna från det förflutna vilar tungt över Lettland. Är de poliser som Wallander samarbetar med hans vänner eller är de en del av konspirationen?

Upplösningen på ett varuhustak i Riga blir brutal och outhärdligt spännande. "Bortsett från hans ovanliga skicklighet i att tänka ut täta, flerskiktiga intriger är Mankells styrka hans förmåga att matcha humör med miljö och ämne" skrev The New York Times Book Review.

Henning Mankells böcker om kommissarie Wallander har sålt i närmare 25 miljoner exemplar över hela världen. Prisbelönta. Filmatiserade. Hundarna i Riga är den andra boken i serien - i ny utgåva.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone