Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Make It Stort
Isbn: 978-91-2968-750-7
Förlag: Rabén & Sjögren
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: april 2014

E-bok

Make It Stort

"Vad var det hon höll på med egentligen? Fotokopierade sitt ansikte, delade tupplurar med en självmordsbenägen femtioårig man och hade möten om knäppa musikaler? Och vad hade hänt skådespelarmässigt? Hon som spelat Shakespeare, Brecht och Orton på scenskolan. Nu rasade hennes värld när hon inte fick roller i lesbiska vampyrfilmer eller ukrainsk tampongreklam. Hur och när hade allt blivit så fel?"

Filippa Karlsson har bytt namn till Bond. Hon har en agent som talar i utropstecken och hon har lärt sig att alltid ha med sig kopior av sitt CV och foton på sig själv, men det räcker inte i Londons hårda skådespelarvärld. Och hon måste fortfarande betala hyra och mat. I desperation tar hon ett jobb som fotokopierare hos ett företag som har flyttat utomlands. Det enda roliga med det jobbet är att man kan kopiera olika kroppsdelar. När hon får huvudrollen i en långfilm hoppas hon att allt ska förändras.

Tredje och sista delen om Filippa Karlssons äventyr och skådespelardrömmar i London. Fullt av förvecklingar och dråplig humor av författaren som själv levt i teatervärlden i London.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone