Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Rena relationer : Fri från rädsla och skuld
Isbn: 978-87-2642-003-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: mars 2020
Uppläsare: Monica Einarson
Length: 10 timmar 2 minuter

Ljudbok

Rena relationer : Fri från rädsla och skuld

Anledningarna till att man inte mår bra i en relation kan vara många. Några av de vanligaste orsakerna, som tar sig in som ett gift, är rädsla och skuld. Att vilja vara andra till lags, och att ha svårt att säga nej, leder till försämrad självkänsla. Och den som inte har en bra relation till sig själv, kan inte heller ha det till andra.

'Rena relationer' är ett verktyg för den som vill stärka sin självkänsla och hitta en väg till bättre relationer. Lennart Matikainen använder sig av erfarenheter från både privatlivet och sitt arbete som coach för att på bästa sätt guida läsaren genom olika begrepp och övningar. Som avslutning finns ett åttaveckorsprogram för den som vill reda ut sina känslor och rensa bland relationerna.

Lennart Matikainen, född 1962, är en svensk coach med inriktning på relationer. Han känns igen från program som 'Fråga Lennart' i radio P4 samt 'Skilsmässohotellet' på TV4.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone