Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Gå i fotspår
Isbn: 978-91-8000-003-1
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juli 2020
Uppläsare: Lisa Ahnlund
Length: 9 timmar 43 minuter

Ljudbok

Gå i fotspår

Frida har kört sitt företag i botten och med pojkvännen Fredrik känns allt komplicerat. Så när hon får veta att hon ärvt ett hus av sin okända släkting Ruth, ser hon sin chans att komma ifrån.

När hon får det slitna och förfallna huset blir besvikelsen stor. Första tanken är att sälja, men så inträffar något som tvingar henne att stanna längre än hon tänkt sig.

I en garderob hittar Frida två av Ruths dagböcker och när hon väl har börjat läsa kan hon inte släppa dem ifrån sig. Det som kommer upp till ytan förändrar och Frida upptäcker att huset kanske inte alls borde ha gått till henne. Samtidigt kommer Fredrik på besök och det som tidigare känts meningslöst visar sig allt viktigare att kämpa för.

”Gå i fotspår” är en roman som handlar om att våga gå sin egen väg. Men också om vitmålade möbler, svenska sommaridyller och om att kvinnor kan ta ned en hel skog ifall de måste.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone