Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Ett liv på vår planet
Isbn: 978-91-2717-027-8
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Memoarer & Biografier Naturvetenskap
Tillgänglig sedan: oktober 2020

E-bok

Ett liv på vår planet

"Framtiden är alltid svår att sia om, men Attenboroughs stora erfarenhet och balanserade resonemang gör Ett liv på vår planet i princip ett testamente till ett viktigt dokument." BTJ


David Attenborough har sett mer av världens natur än någon annan. I över sjuttio år har han i sina naturfilmer visat oss vår planet i all sin storslagenhet.

David Attenborough är idag 93 år gammal. Han har besökt jordens alla kontinenter, har utforskat dess vildmarker och dokumenterat den levande världen i all dess rikedom.

Nu, för första gången, ser han tillbaka på de avgörande ögonblicken i sitt liv som naturskildrare, liksom på den förödande utvecklingen han har bevittnat under sitt liv.

Attenborough tar upp några av de största utmaningarna som vår planet står inför och ger oss insikt om den enorma förlust av natur som skett under en enda livstid. Men han har också ett starkt budskap om hopp för framtida generationer och presenterar lösningarna för att rädda vår planet från katastrof.

Den här boken är hans vittnesmål och vision för framtiden.

Jag heter David Attenborough och jag är 93. Jag har levt ett verkligt extraordinärt liv. Inte förrän nu har jag riktigt uppskattat hur extraordinärt.

Den levande världen är ett unikt och spektakulärt underverk. Trots det lever vi människor på jorden på ett sätt som leder till dess förfall. Människan har överskridit världen.

Den här boken är mitt vittnesmål och min vision för framtiden. Den är berättelsen om hur vi kom att begå detta vårt största misstag och hur vi, om vi agerar nu, fortfarande kan rätta till det.

Vi måste lära oss hur vi arbetar med naturen snarare än mot den - och jag ska berätta hur.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone