Jump to content
The library informs: Obs! 8 lån/månad. Huom! 8 lainaa/kuukausi.
Cover for Flickan som aldrig dög – en författares självbild
Isbn: 978-91-8000-055-0
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: October 2020
Narrator: Viktoria Flodström
Length: 5 hours 42 minutes

Audiobook

Flickan som aldrig dög – en författares självbild

Utåt sett levde Lotta ett perfekt liv. Hon hade en fin utbildning, skaffade jobb utomlands, bildade familj och blev en uppskattad författare. Men vad ingen såg var det som fanns bakom den lyckliga fasaden. Det kaos och den förtvivlan som rådde inom henne.

Inte förrän Lotta kommer i kontakt med en terapeut som gör henne uppmärksam på det som hänt under barndomen, lossnar allt för henne. Som barn gick hon igenom flera traumatiska händelser som gav ärr för livet. Hon fick aldrig sina föräldrars bekräftelse och upplevde inte någon trygghet. Trots att hon ständigt försökte vara till lags kände hon aldrig att hon dög. Allt det här drog in henne i en spiral av ångest, destruktivt beteende och skamkänslor. Tills hon en dag bestämde sig för att det fick vara nog.

Lotta Lundh har tidigare gett ut flera hyllade deckare och barnböcker. I ”Flickan som aldrig dög: en författares självbild” berättar hon öppenhjärtigt för första gången om de svåra barndomsupplevelser som präglat hennes liv. Det är en stark och självutlämnande bok som berör.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone