Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Den rätvinkliga triangeln
Isbn: 978-87-2678-322-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2021

E-bok

Den rätvinkliga triangeln

Gösta Erixzohn lever ett till synes vanligt svenssonliv. Hans hustru är död och han lämnades ensam med att ta hand om deras två barn. Samtidigt driver han sitt eget företag i Malmö, men det är dåliga tider och firman är sakta men säkert på väg mot konkursens rand. Mitt i den redan dåliga situationen börjar någon ringa till firman, något som väcker Göstas oro. Han har under sitt liv gjort många affärer och förhandlingar som lett till minst sagt otrevliga resultat och nu är han rädd att någon av alla dem han lurat är ute efter hämnd ... Gösta tar snabbt beslutet att fly landet med sin familj, men kommer den manövern vara tillräcklig för att han ska kunna undkomma personen som går under namnet hypotenusan?

Jean Bolinder (1935-2020) var en svensk författare, dramatiker och regissör. Bolinder debuterade 1967 med kriminalromanen Skulle jag sörja då ... och skrev under sin aktiva karriär som författare ett stort antal böcker. Bland annat under pseudonymerna Jesper Borgman och Elisabeth Schalin.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone