Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för På olika sidor av muren
Isbn: 978-91-7634-134-6
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: februari 2021

E-bok

På olika sidor av muren

Älskade Pytte, jag förstår om du är arg. Det jag gjorde var fel. Förlåt älskade Pytteliten! Jag är verkligen ledsen, speciellt nu när du inte kan bo kvar hos farmor längre ... Saknar dig! Älskar dig!

Kram mamma

Pytte läser mammas brev. Mammas förlåt. Men det spelar ingen roll. Ordet förlåt kan inte göra det gjorda ogjort. Mamma sitter i fängelse, på andra sidan muren och farmor har till råga på allt fått en stroke. Pytte har flyttat till ett familjehem hos Amanda och Mange. Allt är jobbigt. Mors dag närmar sig och passerar utan att Pytte får krama mamma. Men det finns några ljusglimtar i både gamla och nya vänner och dessutom kommer Titti, den folkilskna pirayan till hund, att spela en stor roll i Pyttes liv. Långsamt börjar hon anpassa sig till sitt nya tillfälliga liv. Men helt plötsligt är Alex, som hon börjar bli kär i, så konstig och undvikande ...

På olika sidor av muren är den andra och fristående uppföljaren till Jag kan inte vara hos dig nu.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone