Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Låt din självkänsla träda fram : Konsten att älska dig själv oavsett vad
Isbn: 978-91-9870-380-1
Förlag: Tomas & Dennis Publishing
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: april 2021
Length: 2 timmar 16 minuter

Ljudbok

Låt din självkänsla träda fram : Konsten att älska dig själv oavsett vad

Allt fler människor upplever att de inte räcker till. Känslan av otillräcklighet skapar oro och ångest och leder då och då till utmattning och depression. Inte sällan också till självskadebeteenden och social isolering.

Varför är det så, när vi, i vår del av världen, egentligen har det bättre ställt än någonsin tidigare? Det finns exempelvis fler hjälpmedel, såsom mediciner, åtgärdsprogram och s.k. mentala tekniker för att komma över dessa obehagskänslor, men trots detta känner allt fler personer, i alla ålderskategorier, att de inte duger till som de är.

Det är ofta också oerhört svårt för människor som lever nära personer som plågas av dålig självkänsla, såsom föräldrar till tonåringar som inte längre har någon lust att leva, eller är totalt likgiltiga till det mesta.

Familjemedlemmar plågas oftast av att bara kunna stå vid sidan och se på. Det enda de vill är att de som de håller av mest av allt, ska kunna må bra och njuta av livet. Och de gör allt de kan för att ge kärlek, stötta och försöka hitta en lösning på de problem som dyker upp.

Dålig självkänsla står även i vägen för arbetsglädje, motivation, lust och driv. Att inte räcka till hindrar ofta människor från att göra sådant som de normalt tycker är väldigt kul.

Den här boken är till för att ge hopp till ungdomar, föräldrar och personer i alla åldrar med dålig självkänsla.

Du får bland annat ta del av min story och hur jag eliminerade min dåliga självkänsla när jag tittade åt en helt annan riktning än vi traditionellt gör idag.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone