Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Mål-lös
Isbn: 978-91-8008-260-0
Förlag: Bokförlaget Hegas
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Louise Löwenberg
Length: 54 minuter

Ljudbok

Mål-lös

Sanja tänker vinna skytteligan. Men det är inte så lätt när man är mittfältare och Emma Brentell fortsätter briljera som anfallare. Att Sanjas skor håller på att falla i bitar underlättar inte heller. Hon vet att det inte är lönt att be mamma om nya. De har dåligt med pengar. Men i sportaffären finns ett par perfekta svart-rosa adidas. Sanja är säker på att hon skulle bli säsongens skyttedrottning med dem på fötterna.

Gränsen mellan rätt och fel blir fasligt tunn när Sanja siktar in sig på mål. Hon må ha slutit fred med anfallaren Emma den här säsongen, men drömmen om att bli ihågkommen som den bästa målskytten lever kvar. Mål-lös handlar om vikten att ha ett mål, men också om att inte låta den egna kampen förblinda en för andras känslor och tankar. Om vilka konsekvenser det får att välja jaget framför laget när det hettar till på fotbollsplanen.

Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone