Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Max 2 lån/månad. Korkeintaan 2 lainaa/kuukausi.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Mellan ideal och verklighet
Isbn: 978-91-8937-320-4
Förlag: Bookea
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Veronica Kurba
Length: 2 timmar 5 minuter

Ljudbok

Mellan ideal och verklighet

Varför förekommer chefstinder och trottoarmejlande? Vilka faror finns det med en övertro på superhjältechefer? Är förmågan att hantera komplexitet viktigare i chefsrollen än att utveckla och arbeta utifrån välskrivna strategier? Hur förändrar en pandemi som Covid-19 chefslivet? Och börjar det bli dags för medelmåttans revansch?

Att vara chef ska vara roligt och hållbart. Därför riktar den här boken spaningsljuset mot några av de avgörande områdena i dagens chefsroll. Nyckelfrågor synliggörs, utmaningar diskuteras, vägvalssituationer och omvärldstryck står i fokus. Boken riktar sig till alla som vill hålla igång chefskonditionen oavsett erfarenhet och position.

Johan Welander har arbetat med chefers utveckling sedan början av 2000-talet. Han har en bakgrund som chef, HR-ansvarig och förtroendevald för olika organisationer. Idag driver han konsultföretaget Thinkandact. Johan är även författare till böckerna “Är chefen människa?” (2019), “Idéburen chef - HR-arbete och personalansvar i ideella organisationer” (nominerad till Årets HR-bok 2013) och mentorskapshandboken “Kliv in” (2018).


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone