Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Rex och Lisa och hunden som gått vilse
Isbn: 978-91-7987-438-4
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Deckare & spänning 6-9 år Lättläst Humor Feelgood
Tillgänglig sedan: juni 2021

E-bok

Rex och Lisa och hunden som gått vilse

Rex och Lisa är hos farmor. Det är sommar och de är ute i trädgården. Då hittar de en hund som har gått vilse och kommit ifrån sina människor. Rex får veta att hunden heter Fred, och han lovar att de ska hjälpa honom. Fred ger en ledtråd, och nu måste Rex berätta om den för Lisa. Tänk om Lisa bara kunde lyssna på honom!

Ännu en charmig bok om hunden Rex och hans människa Lisa. Rex älskar sin matte Lisa och hon älskar sin lurviga, matglada och – något lata – hund. Tillsammans är de ett oslagbart team när de löser mysterier i vardagen.

Andra böcker i serien är Rex och Lisa och de stulna kexen, Rex och Lisa och den försvunna tanden, och Rex och Lisa och den hemliga koden. Böckerna kan läsas helt fristående.

Sagt om Rex och Lisa och den försvunna tanden:

”Händelserna ses ur Rex perspektiv på ett roligt och fyndigt sätt. Berättelsen är indelad i fem korta kapitel där spänningen byggs upp och läsaren undrar både hur tanden har kunnat försvinna och på vilket sätt den ska hittas.”

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone