Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Labyrinten i paradiset
Isbn: 978-87-2693-940-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: juli 2021

E-bok

Labyrinten i paradiset

Erik Persson och Janne Jansson njöt som vanligt av det goda livet i Grönhögen när de en dag påträffar den stridslystna änkan Agnes Karlgren mördad. Agnes brukade med jämna mellanrum barrikadera vägen med skrot för att skydda sina höns och mer än en person i byn hade ett ont öga till henne. Pensionärerna Bengt Roslund och Helge Hansson blir som vanligt inblandade i mordutredningen. Samtidigt är det tidigare brottssyndikatet, Halonen, Bonetti och Axelsson på väg till Grönhögen för en husvisning.

"Labyrinten i paradiset" är Staffan Bergfeldts femte roman och en fristående fortsättning på "Aktörerna", "Mord men inte på Alvar", "Prästkragar" och 'Kalkbrottet'. 'Labyrinten i paradiset' är en humoristisk deckare som utspelar sig på södra Öland i den lilla idylliska orten Grönhögen.

Staffan Bergfeldt är pensionär från sitt tidigare yrkesliv som advokat i Eskilstuna. Några av hans större mål som han har figurerat i är Hotellbranden i Eskilstuna och det så kallade Flinkmordet.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone