Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Miras häst rymmer
Isbn: 978-91-7987-436-0
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år Lättläst
Tillgänglig sedan: juli 2021

E-bok

Miras häst rymmer

Mira älskar hästar! På sin födelsedag fick hon en alldeles egen häst som heter Gloria. Men en dag när Mira kommer från skolan, är Gloria borta. Hon och pappas häst Rosa har rymt ur hagen. Mira och hennes pappa tar bilen och kör runt för att hitta hästarna. Kommer de att lyckas?

Miras häst rymmer är andra boken i serien Mira och Gloria. Den är ett måste för alla hästtokiga! I slutet av boken får man lära sig hästens kroppsdelar, och vad delarna på sadel, träns och grimma heter.

Boken har många härliga illustrationer i fyrfärg.

Danska författaren Birgitte Bregnedal brinner för att få ännu fler barn och unga att älska böcker. År 2013 vann hon kulturministeriets Drengelitteraturpris för en av sina noveller. Hon har skrivit flera böcker och bokserier.

Illustratören Lotte Nybo fick redan i skolan höra av en lärare: ”Du blir författare eller illustratör.” Och läraren fick rätt. Lotte har både skrivit och illustrerat böcker.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone