Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Projekt jul
Isbn: 978-91-6423-484-1
Förlag: Piratförlaget
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: augusti 2021
Uppläsare: Hedvig Lagerkvist
Length: 11 timmar 34 minuter

Ljudbok

Projekt jul

"Projekt jul är en välskriven feelgood om känslor av utanförskap och hur de kan överbryggas om man släpper sina egna förutfattade meningar. Trevlig och romantisk läsning." Anette Nilsson, BTJ

Julen är inställd! Eller?  

I den pittoreska lilla staden Wetherley ser julen inte ut att bli som den brukar.

Merry Shaw har en deprimerande jul framför sig. Hon hade tänkt tillbringa den med sin pojkvän i hans tjusiga hus, nyförlovad och lycklig. Men när hennes frieri inte riktigt går som förväntat står hon plötsligt hemlös och ensam inför julen. Var ska hon bo, och var ska hon tillverka sina doftljus till sitt nystartade företag?

Cole Robinson är nyskild och saknar sina barn som flyttat till Kanada med sin mamma. För att slippa tänka på det, lägger han ner ännu fler arbetstimmar i sin byggfirma jul eller ej.  

Såväl Merry som Cole har bestämt sig för att julen är inställd i år. Så hur i hela världen kommer det sig att de plötsligt blir ansvariga för att arrangera stadens julfirande?

Tack vare en härlig samling familj och vänner, en livlig liten stad, lite snö och en mistel här och där, blir julen mer glittrande och magisk än Merry och Cole någonsin kunnat föreställa sig.  


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone