Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Änglaleken
Isbn: 978-91-8023-126-8
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2021

E-bok

Änglaleken

ANDRA BOKEN I ÖRBYHUSSERIEN

»Trovärdig, skrämmande och ruskigt bra. Aline Lilja Gladh fortsätter att glimra och ruska om med sina berättelser.« Agneta Norrgård, P4 Västernorrland 

»En riktig bladvändare med högt tempo.« Bokiversum

»En bladvändare av rang. Jag sträckläste och ville verkligen inte sluta.« Vargnatts bokhylla

En grupp ungdomar är mitt inne i ett lajv i Vendels skogar utanför Örbyhus när spelet plötsligt förvandlas till blodigt allvar. En man avrättas framför deras ögon, skjuten med ett skott från det närliggande jakttornet.
Lo Karlberg bollar mammaliv med en ny tjänst på polisstationen i Örbyhus. När det visar sig att hon har en koppling till den mördade mannen sporras hon till att ta reda på vem den skyldige är.
Conny - ledare i det kriminella gänget Derailed - oroar sig för att hans gäng kan ha något med avrättningen att göra, samtidigt som han tampas med illvilliga rykten som hotar hans position...
Änglaleken är andra boken i Örbyhusserien, om konstnären Lo Karlberg, kommissarie Linus Karlberg och gängledaren Conny Thorsson. En spänningsroman om skogens mörka hemligheter och en nött orakelkortlek.

ALINE LILJA GLADH är en svensk författare född och uppvuxen i Örbyhus norr om Uppsala. Tändstickan och Änglaleken - de två första, fristående böckerna i hennes uppmärksammade Örbyhus-serie ges nu ut i pocket, samtidigt som den nya, tredje boken, Skampärlorna kommer i inbunden utgåva.

»Stämning, känsla och spänning rätt igenom.« Bengt Eriksson, Deckarlogg

»Bladvändare av hög klass. Har du inte läst denna grymma spänningsserie så gör det direkt.« Betyg: 5 av 5 - Helens boktips

»Spänningen håller verkligen från första sidan till den sista.« Olivias deckarhylla



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone