Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för I Sparvens klor
Isbn: 978-91-8000-281-3
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2021
Uppläsare: Viktoria Flodström

E-bok

I Sparvens klor

Samurajen Hiroshi är efterlyst för mordet på sin före detta herre – ett brott som straffas med halshuggning om han inte lyckas hitta den riktige mördaren först. Vid sin sida har han Tsukiko, kurtisanen han tagit som gisslan men som mer och mer har blivit hans förtrogna.

När en grupp beväpnade män lyckas ta Tsukiko tillfånga för att återföra henne till kurtisanhuset blir Hiroshi desperat. Han vänder sig till den kvinnliga lönnmördaren Sparven för att få hjälp, något som sätter hennes lojalitet på svåra prov. Stunden då alla måste välja sida kommer allt närmare.

”I Sparvens klor” är andra och avslutande delen i serien "Svärd utan herre". Det är en spännande historia om frihet, makt och kärlek som utspelar sig i det feodala Japan för cirka 400 år sedan.

Karin Söderlund Leiflers stora intresse för andra tider och platser väcktes genom böcker hon läste som barn. Fascinationen för Japan ledde så småningom fram till hennes berättelser som är starkt inspirerade av landets historia och kultur.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone