Jump to content
The library informs: Huom! Korkeintaan 8 lainaa/kuukausi. Obs! Max 8 lån per månad.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Cover for Polisliv: Boken om Christer Nordström
Isbn: 978-87-2697-077-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: September 2021
Narrator: Dan Bratt
Length: 7 hours 12 minutes

Audiobook

Polisliv: Boken om Christer Nordström

Christer Nordström visste redan som barn vilket yrke han skulle välja. Han skulle bli polis. Och under sin karriär har han fått spela ett flertal olika roller inom myndigheten. Från trafikdirigent och arrestvakt, till kommissarie, och så småningom presstalesperson för Uppsalapolisen. Idag är han ett välkänt ansikte hos svenska folket. Vägen dit har varit händelserik, med flera stora fall och uppmärksammade händelser. Christer var bl.a. delaktig i utredningen av hedersmordet på Fadime, samt skottdramat i Knutby ett par år senare. Han arbetade dessutom under 'Kapten klänning' Göran Lindberg och var personligen på plats under Göteborgskravallerna.

I 'Polisliv: Boken om Christer Nordström' får vi lära känna yrkesmannen Christer, som inte bara har en gedigen karriär inom polisen, utan även inom den svenska biografindustrin. Boken ger en unik inblick i en polismans omväxlande vardag, där allt kan vändas uppochner på bara några sekunder.

Ulf Broberg (född 1954) är författare och frilansjournalist. Han har skrivit ett tiotal böcker, både kriminalromaner och facklitteratur, och var tidigare radiojournalist på Sveriges Radio.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone