Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Dödsängeln
Isbn: 978-91-2716-411-6
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: oktober 2021
Uppläsare: Olof Wretling
Length: 4 timmar 54 minuter

Ljudbok

Dödsängeln

Dödsängeln är den tredje delen i serien om Månvind & Hoff, en hisnande spännande trilogi om barn på samhällets botten i 1800-talets Stockholm.

En natt söks Mika upp av en medlem i det kriminella gänget Flickorna, som vill visa ett makabert fynd. Samtidigt ber Valdemar Hoff om hjälp med ett annat fall, en flicka från de fina kvarteren har anmälts försvunnen av sina föräldrar, men går föräldrarna att lita på? Flickans rum ser iordningsställt ut, som om de döljer något. På något märkligt sätt verkar allt hänga ihop. De båda händelserna pekar på en fruktansvärd hemlighet som länge varit dold. Snaran dras åt kring Mika och Valdemar när de ställs inför det största olösta mordfallet i stadens historia. Samtidigt fortsätter Mikas jakt på att ta reda på vem hon egentligen är.

En mångbottnad deckare om ett oväntat radarpar i ett smutsigt 1800-tals Stockholm där dolda hemligheter finns i alla läger.

Första delen i serien, Nattkorpen, vann Augustpriset 2021.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone