Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Max 2 lån/månad. Korkeintaan 2 lainaa/kuukausi.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Dagar som flytt
Isbn: 978-87-2691-531-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: november 2021

E-bok

Dagar som flytt

Hur är det möjligt att lyckas leva ett helt liv, utan att ta till vara på det viktigaste av allt? När frågan hinner ifatt Ellinor är hon redan ensam och i stort behov av stöd. Hon är affärskvinna ut i fingerspetsarna, har så varit sedan hon var ung, men med familjen och kärleken lyckades hon aldrig göra rätt. Och nu, när hon plötsligt insett vem det är som alltid funnits där, är det redan försent. Hur hamnade hon egentligen här?

Yvonnes relation till maken Sune var ansträngd redan innan det oväntade hände. Var det för att de var så olika? Eller ville han egentligen inte ha något med barnet att göra, det som hon väntade med en man som försvunnit? Hur som helst hade allt bara blivit värre, när främlingen som var hennes mor plötsligt dök upp. Där och då gick startskottet för det som så småningom skulle bli Yvonnes nya liv. Ja, där och då, påbörjade hon den långa vandringen mot kärleken...

'Dagar som flytt' är en roman om två kvinnors liv och leverne i småbygden vid Bottenhavets kust. Deras öden skildras i separata berättelser, men sammanstrålar även under korta perioder.

Sonia Strömberg föddes 1929 och växte upp i det lilla sågverkssamhället Rundvik i Västerbotten. Genom att läsa kvällskurser skaffade hon sig tidigt en utbildning och flyttade sedan till Mölndal där hon arbetade som gymnasielärare under många år. När en hörselnedsättning tvingade henne att pensionera sig i förtid, bestämde hon sig för att skriva romaner. Det blev hela 19 böcker fram till hennes bortgång 2017.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone