Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Längtan
Isbn: 978-87-2691-525-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: november 2021

E-bok

Längtan

När Jan Eduardo Davidsson får syn på Elisaveta Hakhnova är det kärlek vid första ögonkastet. Båda två är friidrottare, tävlandes i de olympiska spelen i Barcelona. Han representerar Brasilien och hon Ryssland. På ytan kunde de inte vara mer olika, men det visar sig snart att de har mer gemensamt än någon kunnat ana. I deras ådror rinner nämligen svenskt blod.

Jans farfar och Elisavetas mormor föddes i Sverige. Ändå har barnbarnen ingen aning om släkternas förflutna eller minsta koll på det forna hemlandet. Varför bestämde man sig för att lämna Sverige? I takt med att Jan och Elisaveta lär känna varandra får de veta mer om sitt eget ursprung. Men att bo på varsin sida av jordklotet blir allt svårare för det unga paret. Kan deras kärlek övervinna avstånd, världshav och kontinenter?

'Längtan' är en roman om att hitta kärleken, lära känna sig själv och slutligen finna platsen där allt en gång tog sin början.

Sonia Strömberg föddes 1929 och växte upp i det lilla sågverkssamhället Rundvik i Västerbotten. Genom att läsa kvällskurser skaffade hon sig tidigt en utbildning och flyttade sedan till Mölndal där hon arbetade som gymnasielärare under många år. När en hörselnedsättning tvingade henne att pensionera sig i förtid, bestämde hon sig för att skriva romaner. Det blev hela 19 böcker fram till hennes bortgång 2017.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone