Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för En boxares fall
Isbn: 978-91-8000-358-2
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2021

E-bok

En boxares fall

En äldre man hittas död i ett trapphus i Göteborg. Till att börja med rubriceras det som en olyckshändelse, men det är något som inte stämmer. Obduktionen tyder på att skadorna orsakats av någon annan. Och då polisen inte heller lyckas finna några anhöriga till mannen hopas frågorna.

Spanarparet Claes Tillén och Peter van Rijssen vid länskriminalen i Västra Götaland börjar jobba med fallet. Men utredningen spretar åt olika håll. Och det blir allt tydligare att både individer och hela grupper har gynnats av mordet.

Jan Sprangers har ett långt förflutet som journalist och researcher på Sveriges Television och som kriminalreporter på kvällstidningen GT. Att han lärt känna den värld som befolkas av poliser, åklagare, advokater, misstänkta och dömda blir tydligt i hans deckare som hyllas för sin detaljkännedom och autenticitet.

“En boxares fall” är den första, fristående delen i hans spännande deckarserie om radarparet Tillén och van Rijssen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone